Så var tiden kommet til, at vi skal holde drengefødselsdag. Vores to drenge fylder begge år om sommeren – den ene i juni og den anden i juli. I år fylder de fem og syv år og var meget forventningsfulde. Hvis vejret har været med os, har vi flere gange dækket op under vores overdækkede terrasse, men nogle år har det været for koldt og regnfuldt, og vi er trukket indendøre. Så bliver det lidt klemt, for vi er en stor familie. I år overvejede vi at holde fødselsdagen et helt andet sted end hjemme.

Et sted drengene godt kunne tænke sig at holde deres fødselsdag var på Nymarksminde Farmpark, som ligger kun 10 min. nord for Aalborg. Vi var der i forbindelse med et arrangement i vores piges klasse, og børn og voksne hyggede sig gevaldigt dagen lang. Vi overvejede også et indendørs legeland, men blev enige om at Nymarksminde ville passe bedst til alle generationer. Fx. kan lydniveauet i et indendørs legeland godt køre op i et anstrengende niveau, som jeg er sikker på, de fleste bedsteforældre godt kan undvære.

Vejret var med os, og vi besluttede os for, at menuen skulle stå på grillmad. For selvfølgelig skal fødselsdagsmenuen bestå af noget mad som drengene synes godt om. Nymarksminde stiller grill til rådighed, så det er bare at pakke køletasken med godter. Jeg havde også bagt en stor kagemand til eftermiddagskaffen. På stedet er der mulighed for at købe sodavand, men man må også gerne selv medbringe drikkevarer. Dagen var en succes – børnene havde næsten ikke tid til at spise for både dyrene på stedet, fodboldgolfbanen og legepladsen med sandkasse, gynger og hoppeborg trak i dem. Vi havde en skøn afslappende eftermiddag og kan kun anbefale Nymarksminde, hvis man er på udkig efter et sted at holde fødselsdagen, firmaarrangementet eller hvad anledningen måtte være. Der er landlig hygge og idyl, men samtidig masser af aktiviteter at kaste sig over.