Ligesom mange andre danskere er jeg nok det, der kan betegnes som en gamer, som bruger flere timer om dagen foran computeren. Dette har resulteret i store krav til mit nye internet, som jeg har været på udkig efter med lys og lygte, efter jeg for få uger siden er flyttet i min egen lejlighed. I denne artikel tager jeg dig med igennem de overvejelser, jeg gjorde mig, da jeg skulle vælge det perfekte internet, som kan trække spil over internettet i lynhurtige hastigheder. Derudover præsenterer jeg dig for, hvordan du med en rabatkode fra Rabatbanditten.dk kan spare mange penge på dit nye internet.

Høje krav til internettet

At jeg spiller mange spil over internettet, stiller selvsagt nogle krav til internetforbindelsen. Samtidig med, at kravene til forbindelsen er høje, bor jeg sammen med 3 andre, som ligeledes spiller meget computer, hvilket stiller ekstra høje krav til nettets hastighed.

Når du som gamer skal vælge en internetforbindelse, bør du først og fremmest kigge på de spil, du spiller. Hvis du primært spiller over nettet (browser), lægger dette sjældent den store belastning på hastigheden. Hvis du derimod ofte downloader spil, kan dette belaste internettet gevaldigt, hvorfor du har brug for et lynhurtigt internet.

Fibernet er perfekt til gameren

Mine roomies og jeg besluttede os efter lang tids research for at undersøge, hvorvidt vi havde mulighed for bredbånd via fibernet i vores boligområde. Bredbånd via fibernettet er den mest moderne metode til at få internet på.

Til forskel for almindeligt bredbånd er hastigheden på fibernet markant hurtigere og bliver samtidig leveret med stor stabilitet på selve linjen. Den store forskel på almindeligt bredbånd med kobberforbindelse og fibernet er, at fibernettet bliver transporteret via lyskabler. Disse lyskabler gør, at din internetforbindelse transporteres med lynets hast, så du altid har lynhurtigt og funktionelt internet.

På Hiper.dk kan du nemt og hurtigt undersøge, hvorvidt du har mulighed for at få fibernet i dit boligområde. Hvis det viser sig, at fibernet er tilgængeligt i dit boligområde, kan du ligeledes få godt og billigt fibernetbredbånd fra Hiper.

Hiper er kendt for at levere knivskarpe internetløsninger, som ikke belastes af mange enheder eller tunge filer. Med en rabatkode til Hiper fra rabatbanditten.dk kan du få dit nye bredbånd via fiber til kun 299 kr. om måneden og dermed opleve knivskarpt internet, som er helt perfekt til gamere, der bruger internettet til spil og download af store tunge filer. Mine roomies og jeg har oplevet Hiper fibernet som aldeles velfungerende og har aldrig problemer med hverken hastighed eller forbindelse.

Hvis dit boligområde ikke har fibernet

Dog er det ikke alle, som er lige så heldige som os, og jeg har hørt om flere, der ikke har mulighed for at få fibernet i deres boligområde. Hvis dette er tilfældet for dig, så frygt ej, for der er ligeledes andre former for bredbånd, som kan fungere godt til gameren. En af disse løsninger er bredbånd fra Fullrate.

Fullrate har fået gode anmeldelser på sider som internettjek.dk, hvor kunderne anmelder deres almindelige bredbånd som hurtigt og problemfrit. Hos Fullrate har du tilmed mulighed for at vælge mellem mange forskellige bredbåndsløsninger, så du kan finde lige netop det abonnement, som passer til dine individuelle behov.

Hvis du ofte spiller på din computer og samtidig bor med én eller flere roomies, kan jeg anbefale pakken med 40 Mbit om måneden. Med en rabatkode fra rabatbanditten.dk kan du få dette abonnement for kun 149 kr. i tre måneder, hvorefter den faste pris er 249 kr. Dermed kan du spare 698 kr. på dit nye abonnement hos Fullrate. Denne løsning vil være helt perfekt, hvis du ikke har mulighed for at få fibernet i dit boligområde.