Ok. Timingen kan ikke være bedre. Jeg skal til personalefest i aften. For første gang i næsten 2 år. Det bliver en god oplevelse, er jeg sikker på. Efter alt det her Corona halløj har det været rigtigt længe siden, at vi har kunnet være sammen til fester eller koncerter. Men nu er det ved at løsne sig. Vi må gerne holde store fester. Og fest skal der være i dag. Vi skal mødes på stranden, og der skal brændes bål. Det er jo Skt. Hans aften.

God mad og teambuilding

Bagefter flytter vi ind på en restaurant og får en god middag. Med rigeligt med vin og øl til dem, der gerne vil drikke. Og når alle er mætte, så bliver der spillet spil. Sådan nogle teambuilding spil. De kan laves både udendørs og indendørs. Så hvis vejret er til det, så går vi naturligvis udendørs. Det bliver spændende. Vi har jo en idé om, at teambuilding aktiviteter ikke kan ske i mørke. Men det kan de altså godt, vil jeg lige sige!

Jeg har jo været aktiv i festkomiteen lige, siden de første restriktioner blev lettet. Og jeg har faktisk undersøgt i lang tid, hvad man kan om dagen og om natten, hvis man ønsker noget teambuilding. Og en af de ting, som fx de gamle vikinger skulle kunne både nat og dag, var at skyde med bue og pil. Derfor har jeg fået et firma, der beskæftiger sig med teambuilding til at modificere det program, de har, og som de kalder Vikinggames. Jeg har bedt dem om at fortælle os, hvilke af aktiviteterne der kan udføres om natten. Og så har jeg også fortalt dem, at de naturligvis skal indkalkulere den ekstra tid og det ekstra personale, de har brug for, i deres tilbud til os.

De vender tilbage

Jeg sendte en mail til firmaet om det. De svarede meget hurtigt tilbage, at de ville kigge på mulighederne og vende tilbage snarest. Der gik mindre en 24 timer fra den første mail fra dem til den anden mail ankom. I den anden mail skrev de, at de ville anbefale, at kun de aktiviteter, der udfolder sig på land, skulle udføres. De skrev også, at de aktiviteter, der har noget med at sejle eller at opholde sig på vand, blev udskudt til en form for session 2 i programmet. Den slags aktiviteter vil de ikke påtage sig at udføre om natten.
Forståeligt nok. Jeg skrev så tilbage, at det er vi med på. Jeg skrev også, at vi er nødt til at insistere på, at nogle af aktiviteterne bliver udført om natten.Det skal være en indholdsrig fest!

Verdens bedste personalefest

Vores hensigt er jo, at det bliver den bedste af alle de personalefester, vi har holdt. Nogensinde. Der gik igen meget kort tid. Så fik jeg en mail fra firmaet, der står for teambuilding om, at de er ok med vores krav. De har vedhæftet et Excel‐ark, der viser, hvordan de har budgetteret. De skriver, at det er deres forslag, og hvis jeg ser, at der er udgiver, som vi ikke kan være med til, så skal jeg bare rette i arket og sende det tilbage til dem.