Kender du det med at være skeptisk overfor hjemmesider, der tilbyder noget, der næsten er for godt til at være sandt? Jeg har tidligere haft den oplevelse med de hjemmesider, der tilbyder en bonus for at begynde at spille via dem for eksempel. Når man bliver tilbudt en stor bonus hos bwin, bliver jeg sgu skeptisk. Men sagen er, at det faktisk er dumt ikke at udnytte det!

Det gælder om tage det hele med

Jeg er jo folkepensionist, og derfor er det ikke ligefrem millioner, jeg har at rutte med. Bevares – jeg har da en opsparing også, men jeg skal da tænke mig om. Jeg har et jernhelbred, så jeg kan nemt “risikere” at leve længe endnu, og jeg vil nødig løbe tør for penge 🙂

Derfor har jeg taget imod de gode råd, mine venner, der også kan lide at spille og vædde, har givet mig om at gå på jagt efter de tilbud på bonus, som efterhånden rigtig mange spillesider har.

Vær snu med bonus

Jeg har lært alle tricksene nu, og det betyder, at jeg er blevet rigtigt ferm til at find efrem til steder, hvor jeg kan score en bonus for at begynde at spille. Og når jeg skal være helt ærlig: Der er da gået lidt sport i det efterhånden 🙂

For eksempel stødte jeg på Leovegas bonus her, og den må jeg blankt indrømme, at jeg har udnyttet. Og hvorfor ikke?

Jeg bruger Bing og Google til at opsøge de hjemmesider, der kan sende mig via dem ind til de præmier eller bonusser, der er attraktive. Og det betyder faktisk, at jeg i dag spiller “gratis” ganske ofte.

Hvad med dig? Spiller du på noget online? Og hvis du gør: Er du også frisk til at udnytte mulighederne for at få en bonus med oven i hatten?

Jeg spørger, fordi jeg synes, det kunne være interessant at bytte lidt viden med andre – altså udover mine venner, jeg allerede har.