De fleste mennesker med have kender til de store røde snegle, som kan findes i plantebedene. Dræbersnegle, som de i daglig tale ofte kaldes, spiser nemlig planter, og kan derfor være en pestilens i ethvert plantebed og køkkenhave.

Sneglene formerer sig derudover også enormt hurtigt, da de bliver fertile meget hurtigt i deres levetid og derudover har flere hundredvis af æg som tidligt befrugtes. Derfor kan en enkelt snegl formere sig til flere hundrede nye snegle over relativt kort tid. Derfor bør man, hvis man ikke ønsker at have dræbersnegle og afspiste plantebede, indstille sig på en kamp for at udrydde sneglene så snart man ser dem i sin have.

Dog kan det være svært at opdage at der er dræbersnegle i ens have selvom bestanden er relativ stor. Dræbersnegle foretrækker nemlig at leve i fugtige omgivelser, og de færdes derfor ikke så ofte på steder hvor der er sollys i løbet af dagen. Derfor bør man undersøge sin have nærmere, end blot at skue over græsplænen, hvis man skal vide sig sikker på at der ikke er snegle i haven. De befinder sig nemlig ofte, hvor der er skygge, på steder som fx undersiden af blade eller skjult bag sten. Man bør derfor regelmæssigt tjekke sin have for snegle for at undgå at de formerer sig.