Det har nu været et udmærket år, jeg kan se tilbage på, selv om jeg fra starten af skoleåret var lidt betænkelig ved, hvordan det ville gå. Sagen er nemlig, at både min veninde, Carla, og jeg havde besluttet, at vi ville gå på efterskole i 10. klasse, og vores forældre var med på ideen. Vi vil gå i 10. klasse her.

Men da vi så skulle finde ud, hvilken efterskole vi ville gå på, løb vi faktisk ind i lidt problemer, for jeg var mest indstillet på at gå på en idrætsefterskole, fordi jeg altid har dyrket meget sport i min fritid. Men Carla ville på en drama efterskole i Nørre Åby, for hun har altid været vild med teater.

Overordnet var vi dog enige om, at vi i hvert fald ville gå på efterskole sammen, så vi havde noget af en nød at få knækket. Vi ville også helst finde en efterskole, der ikke ligger alt for langt væk fra vores hjemby, for det er trods alt noget af en omvæltning at flytte hjemmefra for første gang, så vi satsede meget på at kunne tage hjem hver weekend.

Jeg kan huske, at vi sad i mange timer og søgte på nettet efter den helt rigtige efterskole, og vi var faktisk så heldige at finde en her på Fyn, som godt nok betegnede sig selv som en teater efterskole, men som også havde idræt som et af de andre linjefag.

Den var vi helt enige om at vælge, for på den måde kunne vi begge to få tilgodeset vores primære interesser.