Sådan en kan jeg skaffe dig til indkøbspris, sagde min kollega, Lars, da jeg forleden dag nævnte, at jeg skulle have købt en ny printer til brug hjemme i privaten. Lars fortalte så, at hans bror er salgschef i et engrosfirma, der handler med printere og især Epson blækpatroner: https://papirogblaek.dk/blaek-lasertoner/blaekpatroner/epson-blaekpatroner.html  Og Lars hævdede, at der typisk kunne være op mod 30 procent at spare ved at købe en printer gennem ham.

Vi kigge på udvalget af printere på det pågældende firmas hjemmeside, og jeg valgte en, der passer til vores behov, som ikke er så voldsomt stort.

Og så bad jeg Lars om også at bestille et ekstra sæt printerpatroner, for jeg har en erfaring for, at dem, der følger med en ny printer, som regel ikke holder ret længe. Jeg går ud fra, at der er en begrænset mængde blæk i dem, så producenten kan regne med også at tjene på det, når man skal ud at købe nye patroner.

Og så var det, at Lars fik den ide at spørge de øvrige kolleger, hvilken type printer de har derhjemme, for han vidste fra sin bror, at hvis man køber pakker med 12 patroner i hver, så er de betragteligt billigere.

Det viste sig, at flere af kollegerne bruger samme type printerpatroner, så vi valgte at gå sammen om et storindkøb, så vi kan få virkeligt billige blækpatroner. Jeg tegnede mig for to sæt udover selve printeren, for jeg går da ud fra, at sådan nogle patroner kan holde sig i flere år.