Fodboldgolf er et spil, du og hele familien skal spille, hvis I gerne vil have det sjovt sammen. Det kan I få, når I spiller fodboldgolf.

Familiehygge er altid noget, du skal værdsætte. Det er en måde at hygge sig på, og det skaber fællesskab. Fodboldgolf er et virkelig sjovt spil. Det er en kombination af den mest populære sport i verden, som er fodbold, og den tiende mest populære sport i verden. Det er golf. Det er altså to sportsmastodonter, der fusioneres i én. Du blander præcision med skudstyrke og masser af gode gåture. Det er noget, de fleste synes er sjovt.

Derfor er fodboldgolf så sjov en sport for dig og familien

Der er mange grunde til, at fodboldgolf er en sport, der er sjov at spille. Det er en sport, mange er vilde med. Du har formentlig tidligere prøvet at spille minigolf – fodboldgolf er lidt a la det samme. Det er en sport, som de fleste synes er fedt at være en del af. Fodboldgolf er stort set det samme som minigolf – bare med en fodbold og med større huller. Det eneste, der ikke er, når du spiller fodboldgolf, er forhindringsbaner, som du ofte finder i minigolf. Men der er nogle steder, hvor du kan spille fodboldgolf med minigolflignende baner.

Afgørende med styrke og præcision

Det er vigtigt, når du spiller fodboldgolf, at du formår at blande præcision med styrke. Det er vigtigt, at du går efter at ramme rigtigt hver gang. Kun på den måde kan du ramme hullet. Men samtidig er det også afgørende, at du formår at skyde hårdt nok, for ellers ender det med at tage timevis, før du får bolden i hullet.

Fodboldgolf bliver mere og mere populært for hvert år

For hvert år, der går, kan du regne med, at fodboldgolfens popularitet stiger. Ikke bare lidt, men markant. Der er nogle fodboldklubber i Asien, der har valgt at inkorporere fodboldgolf i deres træningsprogrammer. Det har de, fordi de mener, at det er en god måde at træne præcision og skudstyrke. De håber, at det vil kunne gøre børnene bedre til dels at udføre målspark, men også diagonale skifte. Deres teknik vil forbedre sig i udførelsen af pasningerne, og det gør dem godt. Det er tilmed en sjov måde at lære det på, og alt, der er sjovt, er en god måde at lære på.

Fodboldgolf for hele familien kan spilles mange steder i Danmark

Hvis du og familien gerne vil spille fodboldgolf herhjemme, kan det gøres flere steder. Du kan blandt andet gøre det i Kolding, på Amager, i Århus, i Silkeborg, i Randers, I Vodskov plus mange flere steder. De fleste steder er det ikke særlig dyrt. Du kan spille billigt og til få penge. Hvis du eksempelvis bor i Nordjylland, kan du gøre det til så billig en pris som kun 110 kroner som voksen. For dine børn kommer det ikke til at koste mere end 60 kroner. Det vil sige, at for hele familien på fire skal I af med 330 kroner for fodboldgolf. Og det er for hele dagen.