Med opmagasinering af dine møbler, ting og sager ved os hos Aalborg Lagerrum, får du mere plads derhjemme, uden at skulle skille dig af med dine ejendele. Du kan se det som ekstra kvadratmeter til din bolig, som giver dig mere plads i dit hjem til de ting, som du ønsker skal indgå i din boligindretning.

Opmagasinering er lagerplads i et depotrum som du lejer hos os. Vores lagerrum kan lejes i forskellige størrelser der passer til dine behov. Jo flere kvadratmeter du lejer hos os, jo flere møbler, flyttekasser og ting kan du opmagasinere. Du kan trygt opmagasinere dine sager og flyttekasser hos os, da der er både varme i rummene og tyverisikring i hele bygningen. Dine møbler og andre ejendele er sikret optimale forhold i en opvarmet bygning i dit helt eget depotrum.

Når man flytter får man ofte ryddet godt ud, og de ting du ikke bruger i dit hjem på nuværende tidspunkt kan deponeres til et senere tidspunkt, eller til du flytter til noget større og får pladsen igen. Det kan også være, at du står og skal flytte til udlandet i en periode, og gerne vil have dine møbler med i din nye bolig når du vender tilbage til Danmark igen. Efterlad dine ejendele til opmagasinering hos os og hent dem når du kommer hjem igen.