At have en kæreste er en fantastisk ting og har man først boet sammen med en kæreste, så kan det være svært at være alene igen. At modtage og give kærlighed til en anden person er noget ganske unikt, og følelsen ved at vågne op sammen med en man elsker hver morgen, ja den er ganske fantastisk.

Der er naturligvis ufattelig mange gode ting ved at have en kæreste, og man kunne sikkert skrive bøger, hvis man skulle nævne dem alle, for selv de små ting kan jo være gode ting, og selv om vi tager mange ting for givet. Når vi har en kæreste, så er det sommetider vigtigt at stoppe op, og lige overveje og huske på, hvor heldig man er.

Når man kommer lidt op i alderen kan det for mange være at finde sig en ny kæreste. Men det er der i dag flere hjemmesider, som kan hjælpe med. Bl.a. på http://www.40plus.dk/find_en_kaereste.php, kan de hjælpe dig med at finde en kæreste. Skulle du være bosat i Sverige, er der også hjælp at hente der. 40Plus har nemlig også åbnet en hjemmeside for vores svenske brødre og søstre. Den kan du finde på http://www.40pluskontakt.se/.

For dem, som har rundet de 50 vil en hjemmeside som senior.dk være et oplagt valg.

Ting nr. 1

En af de virkelig gode ting ved at have en kæreste er uden tvivl, at en anden person er klar til at lytte til en, uanset om man vil fortælle noget godt eller mindre godt. At have en kæreste som altid er klar med opmuntrende ord, og endda kærlige ord, det er ganske enkelt vidunderligt, og det er bestemt en af de gode ting ved at have en kæreste.

Ting nr. 2

At have en kæreste som man kan dele fantastiske oplevelser med, det er en anden rigtig god ting ved at have en kæreste. At rejse sammen med en kæreste, at nyde en god middag og en flaske vin med en kæreste, at se en god film i biografen med en kæreste, at tage til en koncert med en kæreste. Alle disse oplevelser er bare sjovere, når man gør det sammen med en man holder af, og det er fantastisk kvalitetstid sammen med en kæreste.

Ting nr. 3

En anden god ting ved at have en kæreste er naturligvis det kærlige, sensuelle og sågar seksuelle. Det er en fantastisk følelse at røre ved eller at blive rørt ved at den man elsker, og det er alt fra at holde i hånden, til et kys eller at sove sammen med kæresten. Det er naturligvis en vigtig del af et forhold, og noget de fleste selvfølgelig holder meget af. Har du en dårlig dag, så kan et skønt kys af kæresten helt sikkert få smilet tilbage på dine læber.

Ting nr. 4

I et fast forhold, så er der både godt og ondt. Godt kan være alle de gode oplevelser, mens ondt kan være ubehagelige oplevelser som for eksempel sygdom, problemer på jobbet eller andre alvorlige ting. I disse situationer er det utrolig rart, at have en kæreste som man kan dele det negative med. En der lytter, trøster og opmuntrer. Det er endnu en god ting ved at have en kæreste, og det betyder meget for de fleste.

Ting nr. 5

At komme hjem til en kæreste efter en travl arbejdsdag, og se hvor glad kæresten bliver for at se en, det er ligeledes en hel fantastisk følelse. Det er lækkert at komme hjem, og vide man har været savnet i løbet af dagen, det er bare endnu en god ting ved at have en kæreste, og det kan alle med en kæreste nikke genkendende til.