Sveden pibler ned ad ryggen. Jeg kan mærke svedperlerne på panden. Det er ikke en rar følelse. Det er angstens sved, tror jeg. I hvert tilfælde, så er det den sved, der efterlader en grim lugt i mine armhuler. Jeg er nervøs. Har ikke sovet godt i meget lang tid. Det er måske kun ved et held, at jeg sover i mere end 4 timer om natten. Jeg ved godt, at det er usundt at sove så lidt, som jeg gør. Men min livsstil har ændret sig meget i de sidste par år. Og jeg kæmper en brav kamp for at komme tilbage til livet, som jeg havde, inden jeg blev så stresset.

Det er svært

Det er svært. Meget svært. Det kræver, at jeg tager en stor beslutning. Når jeg skriver ”Stor beslutning” så er det lige præcist det, jeg mener: Jeg skal beslutte, hvad jeg vil, hvem jeg er, og hvorfor jeg vender mit gamle jeg ryggen. Det er ikke så nemt. Men det kan lade sig gøre. Jeg har set det ske. Nogle af mine kammerater i gruppen har gjort det.

Hjælp fra coaching

De har det godt i dag. De siger dog, at de har fået god hjælp af en gut, der har taget en stresscoach uddannelse for nogle år siden hos https://lifeconsulting.dk/stresscoach-uddannelse, og som siden da har stor succes med at hjælpe folk, der er i en situation, der ligner min.

Nu er jeg meget mistænksom af natur, så jeg vil ikke lige umiddelbart henvende mig til et ungt menneske, der har taget en stresscoach uddannelse. Misforstå mig ikke. Jeg er bare gammeldags. Jeg vil hellere gå til en psykolog, der måske kan hjælpe mig. Er der noget ondt i det? Det mener jeg ikke, at der er. Jeg mener faktisk, at hvis man har brug for en stresscoach eller en psykolog, så skal man opsøge den hjælp, de kan give.