Lige inden sommerferien kommer der en weekend, hvor fædrene skal fejres. Fars dag! Det er sådan set ikke noget, som I går så meget op i. Men fordi din mand faktisk gjorde meget ud af Mors dag i år, så tænkte du, at du vil sørge for, at din mand får en dejlig Fars dag. Der skal laves lækker grillmad til ham – uanset om regnen styrter ned. Han skal forkæles. Han skal have en gave – som du og jeres børn har gjort jer umage for at finde til ham. I har da også tænkt på at give ham et stykke værktøj.

Lidt for typisk

Ingen mand vil jo gå ned på at mangle et værktøj, når han har brug for det. Men det er ikke rigtigt blevet til noget med nå at komme hen til byggemarkedets værktøjsafdeling. Du magter det ikke. I har også overvejet at give ham nogle af de her dyre bilmagasiner, der er fyldt med farvestrålende billeder og reviews over de sidste modeller. Han er jo glad for sin bil. Det er bare lidt kedeligt, når han er fordybet i en beskrivelse af, hvordan den nye model fra Volvo opfører sig under bjergkørsel.

Hjemmesko er fornuft

Du har et lidt mere praktisk, anlagt væsen. Han skal have en gave, som er fornuftig – og som er nyttig. Du har tænkt og tænkt. Og du er nået frem til, at I skal give ham det eneste, han ikke drømmer om: Et par hjemmesko i lammeskind. Man kan få ret flotte – og meget varme hjemmesko til mænd, har du set. Du kom nemlig forbi en skoforretning forleden, hvor de havde tilbud på sandaler. Det var der, du fik ideen til, at han skal have et par hjemmesko.

Han får nok ikke brug for dem lige med det samme, men han vil garanteret blive glad for dem til vinter.