Du har lige fået den gode nyhed. Ham, som I ansatte som IT-ekspert for et år siden, er lige blevet far. Det er din sekretær, der har fortalt dig det. Og du ved godt, hvorfor hun fortæller dig det: Hun synes, at det er en anledning til, at der skal festes lidt her på kontoret. Hun er en festabe. Hun er da også sjov og har altid sit gode humør med sig. Men, i dag skal der ikke være fest på kontoret. Du har en del vigtige møder, så der skal være lige linjer, når de kommende samarbejdspartnere kommer på besøg.

Glædelig begivenhed

Du siger derfor til din sekretær, at hun skal hilse ham, og sige tillykke fra dig. Du husker dog at spørge, om det er en dreng eller pige, han er blevet far til. Det er en dreng. Sund og hel. Fem fingre på begge hænder – fem tær på hver af fødderne. Moren til barnet har det godt. Du nikker. Laver en mental note om det, så du kan huske at sige tillykke til den nybagte far, når du møder ham på vej ud for at hente kaffe. Du tænker lidt. Kan godt huske, hvordan det var, da du selv blev far for første gang. Du ringer din sekretær op.

Send blomster fra Amager Blomster

Du siger til hende, at hun skal finde en buket blomster til den nybagte far. Helst fra den gode blomsterforhandler der har hurtig blomsterudbringning i København – Amager Blomster. Din sekretær griber bolden. Der går en halv time og så ringer hun dig op og siger, at det med blomsterne er fikset. Er der andet, hun skal huske, inden dagens møder starter? Jo, potteplanterne inde i mødelokalet skal vandes. Og hvis hun vil, så må hun godt arrangere en lille buffet, så det bliver nemt til frokost. Du orker ikke at skulle køre ud til frokost med dine nye samarbejdspartnere.