En udflugt til en zoologisk have er noget af en oplevelse børn aldrig glemmer. I en zoologisk have er der mange indtryk på samme tid. Naturens barske og søde side mødes. På den ene side har du de vilde dyr, der stadig er vilde og farlige men er på sikker afstand, så du og din familie kan betragte dem og blive klogere på dem. Og på den anden side har du mere de stille og rolige dyr, som du kan ane og gå ind til. I en zoologisk have er der noget til en hver smag.  

En tur i zoologisk have er en tur i dyrenes verden. Der er både savannens giraf, zebra og løve. Der er også flamingo og andre eksotiske dyrearter. En tur forbi zoologiske have er for dig, der elsker at gå på opdagelse hos dyrene. De fleste zoologiske haver giver mulighed for at komme backstage. Altså som gæst i haven får du mulighed for at se dyrene blive fodret og du kommer til at høre meget mere om dyrene af dyrepasserne.

En tur i zoologisk have er en god weekendoplevelse til børnefamilier, men også en god tur til bedsteforældre og børnebørnene – kvalitetstid når det er bedst!